Bedrijfsnaam wijzigen kvk

Wilt u de naam van uw bedrijf veranderen of een extra handelsnaam toevoegen? Dit kunt u eenvoudig doorgeven via een webformulier. Veelgestelde vragen over wijzigingen doorgeven.

Hoe snel wordt mijn wijziging verwerkt? Ontvang ik hier een bevestiging van? Uw gegevens wijzigen in het Handelsregister?

Hoe geef ik een adreswijziging door?

Hoe kan ik een extra handelsnaam toevoegen? Of wilt u een extra bedrijfsnaam toevoegen? Dan geeft u dit met het wijzigingsformulier door aan de KvK. Mijn bedrijfsnaam heb ik vorig jaar ook gewijzigd. De kvk wijzigen is makkelijk te doen via een op te vragen fornulier.

Wat zijn de gevolgen van een naamsverandering? Extra handelsnaam, eerste wijzigen? Bedrijfsnaam wijzigendec 2010Wijzigen bedrijfsnaam, nieuwe overeenkomsten sluiten?

Al die sites hebben gegevens overgenomen, zoals van de Kamer van Koophandel.

Een wijziging van uw organisatienaam nemen wij automatisch over van de Kamer van Koophandel (KvK). Het lijkt mij dan toch het beste om mijn naam bij de kvk te laten. Bij ING kun je je rekening-naam gratis wijzigen met je KvK inschrijving.

Wilt u uw onderneming stoppen, overdragen of de rechtsvorm wijzigen? Dat heeft gevolgen voor de inkomstenbelasting en de btw. Hallo, Ik ben van plan mijn bedrijfsnaam te gaan wijzigen. Alleen ik heb wel een beetje rond gekeken hoe ik het bij de kvk moet gaan wijzigen .