Duitse reus kopen

Koop of Verkoop duitse reus op Marktplaats. Koop of Verkoop duitse reus groot op Marktplaats. Koop of Verkoop duitse reuzen op Marktplaats.

De standaard Duitse reus die een gewicht kunnen krijgen tussen de en kilo. Raden wij u aan om bij ons een Duitse reus te kopen. Toen ik ze voor het eerst zag was ik verkocht, wat een mooie dieren en zo reusachtig groot ze maakte echt indruk op mij!

Graag wilde ik weten waar ik een duitse reus kan kopen?

De Duitse reus zoals ze worden genoemd zijn eigenlijk gewoon wat (té) plomp . Weet iemand waar ik twee Duitse reuzen (Deutsche Riesen) kan kopen? Maatje helaas niet meer leeft ben ik opzoek naar een duitse reus. Alles weten over het houden van een duitse reus konijn als huisdier? De meest complete konijnenwebsite van Nederland.

Duitze reuzen, konijnen, drie stuks, vrouwtjes van weken oud in drie verschillende grijs-tinten. Onze reuzen worden met zorg raszuiver gefokt, al onze reuzen komen uit Duitse bloedlijnen. We kweken zeer mooie reuzen in de kleuren chinchilla en.

Te reserveren: weissohr Duitse reuzen.

Ze zijn ingeënt tegen Myxomatose, RHD+ RHD2. Bij aankoop krijg je een zakje overgangsvoer mee . De Vlaamse reus is een Belgisch konijnenras dat al raszuiver was in de 19e eeuw. In Duitsland werd de Vlaamse reus in 19omgedoopt tot Duitse reus . Ik heb bij deze fokker de kans gekregen om een mooie ram te kopen.

Reuzen Konijnen Limburg, Grote-Brogel, Limburg, Belgium. Mooie ijzergrauwe Duitse reus (Ram) zoekt een nieuwe thuis. Daarom viel ik twee jaar geleden ook voor de Duitse reus, het konijnenras dat nog groter is dan.

Zelf zou ze zes jonkies van Darius kopen. Vandaag goede nieuws gehoord Dat Konijn de Duitse reus Herman door mij. Duitse reuzen, gefokt voor de lol van de eige- naar. Met een zwaai plant Karl Szmolinsky een .