Haflinger te koop

Koop of Verkoop haflinger op Marktplaats. Mooie lieve goedbewegende beleerde haflinger merrie te koop. Vind haflinger te koop op Marktplaats.

Wegens tijdgebrek bied ik mijn lieve haflinger ruin aaron te koop aan. Advertenties Haflinger paarden te koop en gevraagd. Sportpaar dresuurpaar springpaar menpaard of pony kopen of verkopen, adverteer altijd gratis! Haflinger startkabel – voor alles wat je over de haflinger wilt weten!

Dan bent u geschikt om redacteur te worden van deze pagina.

Vanwege niet opkomen Dagen Te koop lieve energieke merrie van jaar! Land: Nederland Geslacht: Merrie Niveau: B . Wat ik lees op internet, is dat de moderne haflinger zo smal en iel is. Het klimaat in deze gebieden is beslist niet mild te noemen, reden waarom de Haflinger door de eeuwen heen hier gefokt, een grote weer stand bezit tegen . Bent u geïnteresseerd of zoekt u een haflinger? Graag even telefonisch contact opnemen met ons, zodat wij u meer kunnen vertellen en wellicht verder kunnen . Sporthorses – Pony’s te koop – Equi Center Pony’s. Antieke Oostenrijkse arrenslee persoons in zeer goede staat incl.

Al jaren bestond bij ons de wens om een paard of een pony aan te schaffen. Onze eerste merrie kochten wij in Nederland. Op Speurders vind je tekoop paarde tuig voor haflinger. Met heel veel pijn in me hart verkoop ik mijn lieve maar eigenwijze haflinger akke. De reden dat ik haar verkoop is dat ik te weinig.

Deze merrie is nog helemaal groen, maar word wel dagelijks keurig verzorgd.