Hoeveel mag je wegen

Onderstaande calculator werkt zeer eenvoudig, vul je lengte in in centimeters en je gewicht tijdens je laatste keer wegen. Wat mag ik eten als ik diabetes heb? Je kunt dus hiermee zien of je in de buurt zit van de richtlijn hoeveel calorieën je per dag mag. Daarnaast zie je welke producten veel calorieën bevatten. Ik zou graag weten hoeveel ik ongeveer mag wegen.

Wat denken jullie dat het perfectie gewicht is? Ik twijfel namelijk een beetje over mezelf.

Toegevoegd na minuten: geslacht: vrouw leeftijd: 16. Het groene gebied is dus gezond en als je kijkt naar wat je mag wegen als je 1bent klopt het precies, bij 1mag je nog wegen en bij 1zelfs kilo. Toegevoegd na minuut: mijn kind is 9. Er zijn véél mensen die meer dan 1kilo wegen. En wat met mensen die minder dan wegen?

Stel jij jezelf wel eens de vraag of dat je te zwaar bent of dat je juist wat kilo’s aan moet komen? Hoeveel mag je eigenlijk wegen en hoe kun je .