Suzuki wagon r+ problemen

Ervaringen van eigenaren op het forum van de Suzuki Wagon R+. Dus geen problemen bij optrekken of doortrekken. Houd me op de hoogte over de Suzuki Wagon R+.

Toch is er een kleine kopersgroep die zweert bij een mini-MPV, zoals de Suzuki Wagon R+. Van dit model is ook de Opel Agila afgeleid. Omdat ik zelf sinds kort een Suzuki Wagon R+ heb, ben ik nieuwsgierig naar ervaringen van andere Wagon-R rijders.

Graag wil ik in contact komen met Suzuki wagon R+ rijders, die ook problemen met de nokkenas hebben gehad.

Graag enige hulp van een Suzuki collega. De moeder van van mijn vrienden wil een Wagon R 1. Het volgende probleem doet zich voor , bij koude motor schakeld de automaat niet naar en overdrive. Suzuki Wagon – Everhard – 30-12-2000:50.

Distributieriem of ketting Wagon R+ 1. Suzuki Wagon R start niet meer ECU defect, wat.

Een andere afbeelding meldenMeld de aanstootgevende afbeelding.